HOMEPAGE | CONTACT
Kunstgras voor particulierenKunstgras voor gemeentesKunstgras voor golfbanenExtragrassKunstgras voor voetbalveldenKunstgras voor hockeyveldenKunstgras voor multisportenKunstgrasproductenBeheer van kunstgrasprojecten
 
 

Kunstgras:
toepasbaar
in waterwin-
gebieden


Bekijk ons portfolio

Openbare ruimte
Steeds vaker ontdekken overheidsinstanties dat kunstgras een legio aan mogelijkheden met zich meebrengt voor de inrichting van de openbare ruimte. Met name het onderhoudsarme karakter van kunstgras maakt het voor hen zeer aantrekkelijk om kunstgras in de buitenruimte toe te passen.
Zo kan kunstgras toegepast worden op groenstroken langs rijbanen, middenbermen en rotondes. Daarnaast is het eveneens toepasbaar in parken en kunnen openbare groenstroken er eenvoudig mee worden aangekleed. Hierdoor ziet de openbare ruimte er altijd verzorgd en groen uit, ofwel een prima visitekaartje voor iedere gemeente.

Speelplek
Een speelveld, speelplaats maar ook kinderdagverblijf of de ruimte rondom speeltoestellen: allemaal locaties waar de veiligheid in een hoog vaandel staat. Ouders of verzorgers willen hun kinderen graag buiten laten spelen, mits de betreffende speelplek uiteraard veilig is. Ondanks het feit dat ook het kunstgras niet zal kunnen voorkomen dat kinderen vallen, biedt het in combinatie met de valdempende onderlaag (voor verschillende valhoogten) in ieder geval een zachte ondergrond. Naast de landscape kunstgrassoorten, bestaat ook de mogelijkheid om deze speelplekken aan te kleden met allerlei frisse opvallende of natuurlijke tinten. Ontzettend leuk en aantrekkelijk voor kinderen en bovendien mooi om te zien.

 

   
AA Kunstgras - Nieuwkuijksestraat 20, 5253 AH Nieuwkuijk - e-mail: info@aakunstgras.nl - telefoon: +31 (0) 73 518 34 84 VOLG ONS OP:Naar onze Twitter-pagina