HOMEPAGE | CONTACT
Kunstgras voor particulierenKunstgras voor gemeentesKunstgras voor golfbanenExtragrassKunstgras voor voetbalveldenKunstgras voor hockeyveldenKunstgras voor multisportenKunstgrasproductenBeheer van kunstgrasprojecten
 
 

Kunstgras:
veilig voor kinderen,
fijn voor huisdierenBekijk ons portfolio

Landscape
De meest voor de handliggende toepassing van kunstgras, is het vervullen van een sierlijke functie binnen uw tuin, dakterras of balkon. Met kunstgras heeft u namelijk jaarrond een prachtig groen “gazon” en bovendien blijft het onderhoud hiervan tot een minimum beperkt. Ideaal voor situaties waarin het gras moeilijk wil groeien, waarin het gras intensief wordt gebruikt of waar nauwelijks tijd is voor onderhoud.

Afhankelijk van de wensen en behoeften, zijn er voor iedere tuin verschillende kunstgrastypes beschikbaar. Denk hierbij aan kunstgras dat enkel een sierfunctie hoeft te vervullen of kunstgras wat onderhevig zal zijn aan spelende kinderen of huisdieren.

Bovendien kan het kunstgras in elke gewenste vorm, kleur en rondom ieder object worden aangelegd. Kunstgras rondom een speelelement kan in combinatie met een valdempende onderlaag worden aangelegd. Voor de veiligheid van spelende kinderen natuurlijk onontbeerlijk.

Installatie
De installatieploeg van AA Kunstgras installeert uw grasmat professioneel en kan eveneens een stabiele, waterdoorlatende onderbouw realiseren.


 

Wij zijn leverancier van:
 
AA Kunstgras - Nieuwkuijksestraat 20, 5253 AH Nieuwkuijk - e-mail: info@aakunstgras.nl - telefoon: +31 (0) 73 518 34 84 VOLG ONS OP:Naar onze Twitter-pagina