HOMEPAGE | CONTACT
Kunstgras voor particulierenKunstgras voor gemeentesKunstgras voor golfbanenExtragrassKunstgras voor voetbalveldenKunstgras voor hockeyveldenKunstgras voor multisportenKunstgrasproductenBeheer van kunstgrasprojecten
 
 

Kunstgras:
altijd een
mooie grasmatBekijk ons portfolio

Particulier
Het belangrijkste spelelement binnen de golfwereld is het putten op een putting green. Het uiteindelijke doel blijft immers om de bal in de betreffende cup te putten. Veel golfliefhebbers blijven het gehele jaar door bezig om het putten te verbeteren, om op deze wijze hun handicap te verlagen. Door de aanleg van een zogenaamde ‘private green’ van kunstgras wordt het mogelijk om ook in uw eigen tuin te chippen en te putten.

Op een dergelijke ‘private green’ zal een golfbal exact hetzelfde reageren als op natuurlijk gras. Bovendien geeft het uw tuin een prachtige uitstraling en vergt het nauwelijks onderhoud.

Professioneel
Hedendaags wordt er binnen de golfwereld steeds vaker naar oplossingen gezocht om een constante hoogwaardige kwaliteit van het gras te garanderen. Slijtagegevoelige spelonderdelen zoals de afslagmatten, de ‘tee’ en de ‘putting greens’ dienen het spel niet te belemmeren. De toepassing van kunstgras op bovengenoemde spelonderdelen is een uitermate geschikte oplossing. Dankzij haar slijtvastheid, schokbestendigheid en stabiliteit wordt het onderhoud beperkt, daarentegen wordt de kwaliteit van het spel zelfs verhoogt. Kortom, door de lage onderhoudsbehoefte een prima oplossing voor de langere termijn.

Daarnaast kunnen kunstgras ‘target greens’ zorgen voor een verhoogde kwaliteit van een driving range. Dergelijke ‘target greens’ kunnen uitgevoerd worden in verschillende afmetingen, kleuren, vormen en eventueel met logo’s. Op deze wijze vormen de ‘target greens’ een uitdaging voor de spelers en zijn een welkome toevoeging voor de golfbaan.


   
AA Kunstgras - Nieuwkuijksestraat 20, 5253 AH Nieuwkuijk - e-mail: info@aakunstgras.nl - telefoon: +31 (0) 73 518 34 84 VOLG ONS OP:Naar onze Twitter-pagina