HOMEPAGE | CONTACT
Kunstgras voor particulierenKunstgras voor gemeentesKunstgras voor golfbanenExtragrassKunstgras voor voetbalveldenKunstgras voor hockeyveldenKunstgras voor multisportenKunstgrasproductenBeheer van kunstgrasprojecten
 
 

Kunstgras:
valdemping
mogelijkBekijk ons portfolio

Voetbal is een van de meest beoefende sporten ter wereld. Door haar populariteit en het groeiende ledenaantal van voetbalclubs, worden de voetbalvelden steeds intensiever gebruikt. Dit intensieve gebruik gaat veelal ten koste van de kwaliteit van het voetbalveld. Natuurgras is namelijk vaak niet in staat om jaarrond een goed bespeelbaar voetbalveld te garanderen. De aanleg van een kunstgras voetbalveld biedt uitkomst!

Door de aanleg van kunstgras wordt het mogelijk om het gehele jaar door te trainen en wedstrijden te voetballen op een grasmat van constante kwaliteit. AA Kunstgras realiseert voetbalvelden vanaf de uitvoering van het grondwerk tot en met het aanleggen van het kunstgras (inclusief belijning) en de hierop volgende onderhoudswerkzaamheden.

Naast de aanleg van de ‘standaard’ kunstgras voetbalvelden, biedt AA Kunstgras ook een variant aan namelijk: XtraGrass. Bij het type XtraGrass worden de positieve eigenschappen van natuurgras gecombineerd met de sterkte van kunstgras. De kunstgrasvezels zorgen voor stabilisatie van het toplaagmateriaal, verminderde speelschade, bescherming van de ondergrondse structuur van het gras en vlakheid van de toplaag.


   
AA Kunstgras - Nieuwkuijksestraat 20, 5253 AH Nieuwkuijk - e-mail: info@aakunstgras.nl - telefoon: +31 (0) 73 518 34 84 VOLG ONS OP:Naar onze Twitter-pagina