HOMEPAGE | CONTACT
Kunstgras voor particulierenKunstgras voor gemeentesKunstgras voor golfbanenExtragrassKunstgras voor voetbalveldenKunstgras voor hockeyveldenKunstgras voor multisportenKunstgrasproductenBeheer van kunstgrasprojecten
 
 

Kunstgras:
zacht en een
hoge sierwaarde


GRASSOORTEN
SCHOCKPADS/VALDEMPING
COLOR GRASS
GRASZIT® (EIGEN LABEL)
GRASART® (EIGEN LABEL)

Grasart® (eigen label)
Altijd al een kunstwerk aan de muur willen hebben? Dankzij de unieke Grasart® productlijn kunt u iedere ruimte de gewenste uitstraling meegeven. De Grasart® kunstwerken zijn enerzijds toepasbaar voor de binneninrichting, maar zijn ook uitstekend te gebruiken voor de aankleding van de buitenruimte. De frisse kleuren kunnen in uw tuin de beoogde eigentijdse, modieuze of chique sfeer brengen.

De Grasart® kunstwerken worden standaard gemaakt in de afmetingen ± 80 cm x 80 cm en ± 120 cm x 120 cm. Uiteraard zijn er op verzoek ook afwijkende maten, patronen of vormen mogelijk. Ieder Grasart® kunstwerk wordt vervaardigd op een solide raamwerk, wat ze bestand maakt tegen een stootje. Bovendien zijn alle kunstwerken eenvoudig schoon te spuiten, waardoor ze in de buitenlucht jarenlang hun buitengewone uitstraling zullen behouden.

Logo’s
Naast de standaard toepassingen, biedt kunstgras voor bedrijven, sportclubs en verenigingen ook originele promotiemogelijkheden. Met behulp van hoogwaardige watersnijtechniek, is het mogelijk om zeer verfijnd uw logo, merk of slogan te creëren. Kortom, ideale reclame voor op bedrijventerreinen, sportvelden of golfgreens.


     
AA Kunstgras - Nieuwkuijksestraat 20, 5253 AH Nieuwkuijk - e-mail: info@aakunstgras.nl - telefoon: +31 (0) 73 518 34 84 VOLG ONS OP:Naar onze Twitter-pagina